forskolejobb.se

Logga

Engagerad förskollärare till SPIRA Bromma

Företag SPIRA
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Engagerad förskollärare till SPIRA Bromma

Om dig
Vi söker dig, utbildad och engagerad förskollärare som dagligen vill göra spännande och lekfulla upptäcktsresor tillsammans med barn och kollegor. Du ska vara en medforskande pedagog med barnfokus, som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. Du är en förskollärare som tar tillvara alla barns kompetenser och använder olika tillvägagångssätt för att nå de mål styrdokumenten anger. 

SPIRA förskolor är i ständig utveckling vilket innebär att vi är öppna för innovativa idéer och därför söker vi dig som känner stor lust och glädje i att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete i tätt samarbete med kollegor och ledningen av förskolan. Vi söker dig som känner glädje i att leda ditt arbetslag utifrån styrdokumentens mål.

Din profil
Utbildning
KRAV
Pedagogik och lärarutbildning:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser
KRAV
 Lärarexamen

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter
SPIRA- En förskola att längta till och vara stolt över! 

SPIRA står för Spännande Pedagogik I Rätt Atmosfär. Vi behöver din hjälp att utveckla vår vision. Vi söker en engagerad och driven förskollärare till vår fina förskola SPIRA som ligger vid  Brommaplan.

SPIRA förskolor arbetar temainiriktat där skapande, motorik och språkutveckling blir en given del av barnens vardag. Hos oss är barnens tankar och idéer viktiga och de har ett stort inflytande i vardagen. Under de senaste åren har SPIRA förskolor implementerat programmering för barn, vilket har varit mycket populärt! Vår inriktning är engelska och naturvetenskap. Profilämnena integreras i de teman vi arbetar med på ett naturligt sätt och utgår från barnens intressen samt den dokumentation som är gjord. Alla förskolor arbetar med Förskoleappen som pedagogiskt verktyg, vilket underlättar det systematiska kvalitetsarbetet och på ett enkelt sätt delger vårdnadshavare barnens utveckling.

SPIRA  söker dig som är förskollärare och som vill arbeta på en avdelning för barn i åldrarna 1-3 år. I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med dina kollegor planera verksamheten samt stimulera och locka till barns utveckling och lärande. Vi har utvecklingssamtal med barns vårdnadshavare en gång per år eller när behov föreligger.

Vår värdegrund bygger på ansvar, gemenskap, trygghet och glädje. Detta genomsyrar hela förskolans arbete mot barn, föräldrar och mellan kollegor och ledning.  Hos oss är alla delaktiga i det gemensamma arbetet!

Varför jobba på SPIRA?

- Du får vara med och utveckla vår pedagogiska vision.
- Du får möjlighet till fortbildning och personlig utveckling. 
- Du erbjuds konkurrenskraftig lön.
- Vi är anslutna till kollektivavtalet.
- Vi uppmuntrar och stödjer din träning med  friskvårdsbidrag.
- Hos oss erbjuds du fria arbetskläder.
- Förskolan arbetar med Förskoleappen som dokumentationsverktyg.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! 

Del/ heltid med start i augusti. 

Övrigt
Lön
SPIRA erbjuder dig friskvårdsbidrag, pedagogiska luncher samt profilkläder.

Anställningsvillkor
SPIRA är anslutna till kollektivavtalet och pensionssparar via Collectum. 

Arbetsplats
Stockholm

Om oss
 SPIRA Bromma  har ett fint naturnära läge och har närhet till bra kommunikationer. Förskolan har fyra avdelningar.  Avdelningarna har många rum som möjliggör att arbeta med mindre grupper. Till förskolan hör två fina gårdar som utmanar till lek och rörelse med klätterställningar, sandlådor och olika "rum i rummen" på gården för barnens lekar. 

Arbetsplatsen präglas av delaktighet och alla förskolor arbetar med det kollegiala lärandet via nätverksträffar och gemensamma möten. Vi ser utvecklingen av förskolorna som en ständigt pågående process där alla medarbetare är engagerade. 

http://www.spiraforskolor.se

Kontaktpersoner
Sara Göransson, Förskolechef
sara@spiraforskolor.se
0769499354

Dela detta jobb

Logga
Engagerad förskollärare till SPIRA Bromma

SPIRA