forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Engagerad barnskötare till centrala Ekerö!

Ansök nu

Engagerad barnskötare till centrala Ekerö!

Ref 1507-1507/2022

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKENDAL, EKUDDEN och EKEBYHOVS förskolor
Vi ligger centralt i Ekerö kommun och bildar tillsammans Ekarnas förskole enhet.
Våra förskolors undervisning bygger på en stark tro på demokrati och att barn föds intelligenta med många potentialer och stor lust och nyfikenhet att utforska sin omvärld.
Hos oss vill vi därför att alla och varje barn, utifrån sina förutsättningar, får möjligheter att skapa meningsfullhet i sin vardag och sina liv.
Vi inspireras av förhållningssätt som bygger på barns rätt till aktiv delaktighet och inflytande och där pedagoger möter barn och vuxna med lyhördhet, nyfikenhet, stöttning och utmaningar.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är engagerad utbildad barnskötare och vill bli en i vårt team. Du kommer ingå i ett arbetslag där du medverkar till en positiv lärmiljö för barnen, både enskilt och på gruppnivå så att varje barn utvecklas utefter sina behov och förutsättningar. Som barnskötare är det viktigt att bidra till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorg, lek och undervisning bildar en helhet, där det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val.

Du är en barnskötare som tar tillvara barns kompetenser och använder olika tillvägagångssätt i ditt arbete. Du är även väl förtrogen med förskolans läroplan och är reflekterande och analyserande. Som medarbetare ska du ha god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i team.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas med uppdraget söker vi dig som:

  • är utbildad barnskötare eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrket.

  • har lätt för att samarbeta och bygga goda relation till såväl barn som till vuxna genom att lyssna och kommunicera. 

  • är lösningsinriktad och flexibel

  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift 

  • är förtrogen med digitala verktyg

  • vill utvecklas inom yrket

  • är i god fysisk form, för att möta barnen i en aktiv miljö

Tillträde: 2022-01-09
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Anna-Klara Essén

Rektor

073-660 40 44

Kommunal Expedition

08-124 577 85

Dela detta jobb

Engagerad barnskötare till centrala Ekerö!

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen