forskolejobb.se

Logga

Drottningholms förskola söker vikarier

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Drottningholms förskola söker vikarier

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLA bildar tillsammans med Stenhamra förskola en enhet med en gemensam förskolechef, en administratör och en pedagogisk utvecklingsledare. Drottningholm förskola betsår av tre avdelningar uppdelat på 1-2 åringar, 2-3 åringar och 4-5åringar. På förskolan arbetar barnskötare och förskollärare. Förskola ligger på Lovö med närhet till buss och skog. Förskolan har väl utvecklade miljöer med rikligt av material presenterat på ett inspirerande sätt.

Arbetsbeskrivning

På våra förskolor har vi barnen och deras nyfikenhet och intresse i fokus. Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen. Tekniska verktyg som stimulerar barnen, såsom Ipads, programmeringsrobotar, Digitala skärmar mm. Vi behöver nu stärka upp våra arbetslag med personer som kan finns där när tex pedagoger är sjuka eller är i väg på kompetensutveckling. Vi behöver dig som vi kan boka upp för en längre period eller dig som vi kan ringa och boka för strödagar framöver. Du kommer att arbeta med barn mellan 1-5 år.

Kvalifikationer

Har god förmåga att möta barn och föräldrar.

Har god förmåga att samarbeta. 

Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad person, som vill skapa trygghet genom att vara närvarande med barnen. 

Tillträde: Hösten 2018

Omfattning: 0-100%

Anställningsform: Timanställning

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Carita Almqvist
Förskolechef
073-660 40 24

Jenny Borgenport
Pedagogisk utvecklingsledare
070-167 06 33

Pernilla Jansson
Kommunal
08-124 57 072

Dela detta jobb

Logga
Drottningholms förskola söker vikarier

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen