forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Bli vår nya barnskötare på Palettens förskola

Ansök nu

Bli vår nya barnskötare på Palettens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Palettens förskola söker dig som är en engagerad barnskötare och vill arbeta med kollegor som ser till våra barns bästa. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova på nya arbetssätt och att utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer

  • Barnskötarutbilding, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.

  • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, TAKK teckenkommunikation, digitala verktyg och projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område.
  • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och medarbetare.
  • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
  • Vi vill att du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt där du och kollegorna arbetar med självledarskap. 
  • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Om arbetsplatsen

Palettens förskola är belägen i Norrtälje centralort med promenadavstånd till både skog och det staden har att erbjuda. Hos oss får barnen möta estetsika miljöer med en månglad av utforskande material. Pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning i projekt som dokumenteras i lärplattformen Unikum. 

Anställningsform

Vi söker 1 barnskötare,  100% tillsvidareanställning.

Tillträde datum 15/12 2021 eller enligt överenskommelse 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och kommer att hållas digitalt via teams.

Vid nyanställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregister/skola-ellerforskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

 

 

Dela detta jobb

logga
Bli vår nya barnskötare på Palettens förskola

Norrtälje kommun