forskolejobb.se

Barnskötare,timvikarie

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-13

Ansök nu

Barnskötare,timvikarie

PVGS04:2019:7

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Munkmoraskolan söker vi

Barnskötare

timvikarie

Välkommen till en unik plats nära både hav och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med det mest värdefulla som finns och bidra till våra barns utveckling.

Rollen som timvikarie är att arbeta vid kortare och längre frånvaro hos ordinarie pedagoger. Din roll är att täcka upp där det bäst behövs och följa arbetslaget på skolan/ fritidshemmet och utföra givna arbetsuppgifter.

Vi söker utbildade barnskötare eller personer med erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du ser möjligheter istället för hinder och gör goda, respektfulla och ödmjuka möten med våra elever, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Munkmoraskolan är en F-3 skola med ca 180 elever. Fritidshemmet är uppdelad på två avdelningar, Lilla och Stora fritids. Att börja arbeta som timvikarie är ofta en bra start som sedan kan leda till längre vikariat och tillsvidaretjänster.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning vid behov med timlön. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 190813

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Wallin, Rektor/Förskolechef, 08-570 472 00. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Barnskötare,timvikarie

Värmdö kommun