forskolejobb.se

Uppsala kommun

Brinner du för barns utveckling? Vi erbjuder en flexibel anställning som vikarie på Uppsala kommuns förskolor.

Att arbeta som vikarie är utvecklande, roligt och flexibelt. Du lär känna olika arbetsplatser och knyter nya kontakter. Samtidigt gör du skillnad och skaffar dig bra meriter för framtiden.

Läs mer på: www.uppsala.se/vikarie (http://www.uppsala.se/vikarie)

Ditt uppdrag
Som vikare inom förskolan har du, tillsammans med ordinarie personal, ansvar för att skapa en trygg och stimulerande miljö där barnen står i centrum. Du är delaktig i en verksamhet som utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du är en god förebild, är aktiv och initiativtagande samt sätter gränser när det behövs.

Arbetstiden är förlagd till vardagar med varierande tider. Arbetet som vikarie ställer stora krav på flexibilitet, då vikariebehov ofta uppstår med kort varsel på samtliga förskolor inom Uppsala kommun. Även i ytterområdena så som Almunge, Björklinge och Ramsta.

Vi vill att du som vikarie ska kunna arbeta i genomsnitt minst en dag i veckan.

Vi använder oss av ett internetbaserat bemanningssystem, där du som vikarie lägger in den tid du finns tillgänglig för jobb. Därför krävs tillgång till internet via dator eller mobiltelefon.
Du får en flexibel anställning där du själv avgör när du kan arbeta, samtidigt som du får utforska många av Uppsala kommuns förskolor.

Din bakgrund
Vi söker dig som fyllt 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du är utbildad barnskötare eller förskollärare. Önskvärt för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, gärna med barn i behov av särskilt stöd. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Det är också viktigt att du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta vikarieförmedlingen, 018-726 00 70, val 3

Facklig företrädare: Kommunal: 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat. I vårt uppdrag ingår också vuxenutbildning och svenska för invandrare.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare vikarieförmedlingen

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb