forskolejobb.se

Barnskötare vid behov

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Barnskötare vid behov

PVFK11:2019:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Haghulta, Lokattens och Holmviksskogens förskolor söker vi flera

Barnskötare

som vill arbeta vid behov

På våra förskolor möts barn och föräldrar av en verksamhet som präglas av lust, nyfikenhet och lärande. Vi formar vår verksamhet utifrån de barn vi möter varje dag samt de lokala förutsättningarna som råder i våra områden.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra samt hoppa in med kort varsel vid ordinarie personals sjukdom, vård av barn, semestrar eller andra ledigheter.

Rollen som barnskötare på förskolorna innebär att du deltar i den pedagogiska verksamheten och tar ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas av de ordinarie pedagogerna.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du möter varje barn, förälder och kollega med nyfikenhet, respekt och ödmjukhet. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar vid behov med timlön.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 25 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annika Wastesson, förskolechef, 08-570 472 03 eller Maria Ekroth biträdande förskolechef 08 570 472 06. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Barnskötare vid behov

Värmdö kommun