forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare till Vallens förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Barnskötare till Vallens förskola

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla morgondagens vuxna?

Vallens förskola är belägen i centrala Skänninge och består av tre åldersindelade avdelningar. Förskolan har en stor utegård som lockar till aktivitet och utforskande. Arbetslagen arbetar i projekt med leken som utgångspunkt i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans i arbetslaget jobbar för att skapa en bra lärmiljö och undervisning för alla barn. Du ska bidra i att planera, dokumentera och utveckla undervisningen utifrån förskolans styrdokument.

Du ska bidra i de målstyrda processerna, och i undervisningen bidra för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Din planering och genomförande utgår från läroplanen och från det kunnande och de erfarenheter som barnen tidigare har tillägnat sig.

Du tar till vara på spontant uppkomna aktiviteter och barnens intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner i förskolan blir en del av undervisningen. Tillsammans med övriga i teamet och barnen är du med och utvecklar miljöer som inspirerar till utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha barnskötarutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har ett stort intresse att arbeta med barn.

Du tycker om de utmaningar som kan finnas i uppdraget i form av att alltid vara ett steg före i undervisningen och av anpassning av miljön för barnet. Du är flexibel och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder ett utvecklade och stimulerande arbete tillsammans med erfarna kollegor. Låter det intressant och du blir nyfiken? Skicka då in din ansökan redan i dag, Fortlöpande rekrytering används.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-01-09
eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-02

Referensnummer: C112972

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Anna-Karin Borkmar
Rektor, Tallgården och Vallens förskolor
010 - 234 53 56
anna-karin.borkmar@mjolby.se

Facklig företrädare

Kommunal väst sektion 5
010-234 57 64
vast.ost@kommunal.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare till Vallens förskola

Mjölby kommun