forskolejobb.se

Logga

Barnskötare till Rånäs skola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Barnskötare till Rånäs skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

 Kollegialt samarbete är en stor del av arbetet. Tätt samarbete med alla professioner och alla åldrar. Vi söker erfarna medarbetare med lärandet i fokus.

Arbetsbeskrivning

Att stötta elever i kommunikation, samspel, vägleda i sociala sammanhang. Arbetet bedrivs både med enskilda elever och i mindre grupp. Tätt samarbete med lärare och fritidspersonal. Stöd i skolan och på fritids.

Kvalifikationer

 Barnskötare. Vana att arbeta med bildstöd och andra pedagogiska hjälpmedel. Vana att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Om arbetsplatsen

Rånäs skola är en liten, trevlig F-6 skola på landet. Naturskön miljö. Erfaren personal. Åldersblandade grupper.

Tillträde augusti 2019. Visstidsanställning tom juni 2020. Vi söker två barnskötare med sysselsättningsgrad 50-75%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare till Rånäs skola

Norrtälje kommun