forskolejobb.se

Öfre Slotts förskola

Är du en erfaren och trygg barnskötare med stort ansvarstagande i din yrkesroll? Öfre Slotts förskola söker dig som vill se barnen växa och utvecklas tillsammans med dina kollegor i vår vision "Vi lär, vi leker, vi lyckas"
Välkommen med din ansökan!

Öfre Slotts förskola är en av kommunens minsta förskolor och vi har i dagsläget 24 barn fördelade på två avdelningar. Vi har ett unikt läge med närhet till stadens stora utbud av museum, parker och teatrar.
Självklart är du väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har förmåga att omsätta dem i praktiken, där barnen är huvudpersonerna. För att på bästa sätt förbereda barnen inför framtiden är ditt viktigaste uppdrag att vara här och nu precis som barnen är.

Läs gärna mer om förskolan här (https://ofreslottsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som barnskötare är du delaktig i förskolans undervisning tillsammans med förskollärare och i nära samarbete med andra utbildade barnskötare. Vi söker dig som gillar att samarbeta med kollegor, vill utvecklas i ditt yrke och brinner för att barnen på vår förskola får sin bästa möjliga barndom. Du kommer tillsammans med arbetslaget vara delaktig i planering, reflektion, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnens lärmiljö står i centrum.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och har arbetat minst 3 år inom professionen. För att lyckas i arbetet krävs också goda kunskaper om läroplanen för förskolan.

Som person har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är serviceinriktad vilket innebär att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. På ett flexibelt sätt har du förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har vidare en god samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Margareta Fredin, rektor, 018-727 61 32

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till Öfre Slotts förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb