forskolejobb.se

Barnskötare till Norrgårdens förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-15

Ansök nu

Barnskötare till Norrgårdens förskola

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där vi bland annat bygger två nya skolor.

Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Norrgårdens förskola är belägen i centrala Katrineholm med närhet såväl till centrum som till skog och natur. Vi arbetar i tema kring Hållbar framtid. Förskolan är Grön Flagg certifierad och arbetar efter en gemensam plan för miljöarbetet. Vi fokuserar just nu på att bygga upp en odlingsträdgård och att skapa en uteateljé.
Norrgårdens förskola är i en spännande utvecklingsfas då vi ingår i satsningen för samverkan bästa skola tillsammans med skolverket och Mälardalens universitet. Vi söker nu dig som är driven barnskötare och som vill vara med och utveckla vår förskola.

Arbetsuppgifter:
Som barnskötare på Norrgårdens förskola har du en viktig roll att tillsammans med förskollärare arbeta och driva den pedagogiska verksamheten. Vi ser gärna att du har kunskaper inom pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete samt inom språkutvecklande arbete. Meriterande är om du har goda kunskaper om barns språkliga utveckling samt estetiska uttryckssätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har barnskötarutbildning , barn och fritidsprogrammet eller motsvarande.

Du tar initiativ till nya förslag och arbetssätt samt sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Du har förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras.

Du tar ansvar för dina uppgifter och styr självständigt ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Du kan identifiera och strukturera själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare mot resultat samt fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde. Du tar ansvar för att vara delaktig i planering, uppföljning och utvärdering av arbetslagets och förskolans arbete.

Du arbetar bra med både barn, vårdnadshavare och kollegor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är inlyssnande, kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt att du kan identifiera och utveckla relationer till många olika människor.

Du bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med dig av din kunskap.

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-08-13. Vid höstterminens start eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2021-06-15

Arbetsgivarens referensnummer: C55735/2021

Upplysningar lämnas av:
Josefine Johansson
Rektor
Telefon: 0150-56927
E-post: josefine.johansson@ katrineholm.se

Dzevada Mujkic
Biträdande rektor
Telefon: 0150-572 53
E-post: dzevada.mujkic@ katrineholm.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Barnskötare till Norrgårdens förskola

Katrineholms kommun - Bildningsförvaltningen