forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Barnskötare till Lilla Lundens förskola

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Barnskötare till Lilla Lundens förskola

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu Barnskötare till Lilla Lundens förskola i Vimmerby.

Lilla Lunden ligger i Vimmerby och består av fyra avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år. Maten på förskolan lagas på plats i ett tilllagningskök. Förskolan ligger i nära anslutning till skog och natur. Vi arbetar tillsammans för att barnens tid på förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik. Vår verksamhet ska vara välkomnande, inspirerande och meningsfull. Barnen uppmuntras att prova på och utforska i en kreativ och lustfylld miljö.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Ditt nya jobb

Tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar du det pedagogiska arbetet på din arbetsplats. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Vi som arbetar på förskolan tror att barn lär sig bäst genom lek och vi lägger därför stor vikt vid att skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas och lära. Vi vill att du är väl insatt i förskolans läroplan.

Kravprofil

  • utbildad barnskötare eller annan relevant pedagogisk utbildning som vi bedömer likvärdig

  • erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet är meriterande

Vi söker dig som är lyhörd och ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, agerar tryggt och stabilt, har en positiv inställning samt arbetar kreativt.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad; start januari 2023 - 30 juni 2023. 
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Januari 2023
Antal lediga tjänster: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-12-01
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. 

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Adisa Omerovic

Rektor

0492-76 92 33

adisa.omerovic@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare till Lilla Lundens förskola

Vimmerby kommun