forskolejobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med andra ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. Du deltar i nätverk och pedagogisk utvecklingsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, engagerad och utbildad barnskötare. Du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och har arbetat med utvärdering och uppföljning. Du har erfarenhet av ett projekterande arbetssätt. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

eller enligt överenskommelse.
75%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   BUN/2019/0062/023

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-03-31

Arbetsplats
Stockholms län

Kommun
Nynäshamn

Yrkeskategori
Barnskötare

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Deltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson

Mona Winberg
Förskolechef 076-125 87 12
mona.winberg@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce
08-520 680 00

Barnskötare till Kullsta förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb