forskolejobb.se

Logo

Barnskötare till Hölöskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Barnskötare till Hölöskolan

En dag på jobbet

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som kan tänka dig att jobba 80%. Ditt arbete kommer att delvis vara i förskoleklass, delvis på fritids och inhopp som resurs i klasser förekommer också. Det är därför viktigt att du är flexibel. Huvudplaneringen av lektioner och fritids sker gemensamt i arbetslagen som är ledda av arbetslagsledare. Förutom arbetslagsledare finns biträdande rektor nära som hjälp och stöd.
 
Vem är du?
Krav:
- Du ska ha gått Barn- och fritidsprogrammet
 
Personliga egenskaper:

Du behöver vara driven, initiativtagande, flexibel, positiv, kunna möta barnen på deras nivå och kunna samarbeta.
 
Vi erbjuder dig
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete där du som medarbetare kommer att ges möjlighet till karriärutveckling. Kompetensutvecklingsdagarna är nämligen ämnesspecifika och vi vill satsa på våra medarbetare.
 
Välkommen till oss!

Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar cirka 60 person med våra 435 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. Vår verksamhetsidé och våra mål är en lugn och trygg skola med arbetsro och goda resultat. Vi jobbar med de tre t:na - tydlighet skapar trygghet vilket i sin tur skapar trivsel.
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Barnskötare till Hölöskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret