forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Barnskötare till Hestra-Öreryds förskoleområde

Ort
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Barnskötare till Hestra-Öreryds förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på in arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande. Hos oss ska alla barn känna trygghet och glädje, de ska få lära och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och tillägna sig kunskaper som rustar dem för livet. Vi månar om tydlig kommunikation och goda relationer för att nå goda resultat.

Hestra-Öreryds förskoleområde består av 3 förskolor:  Solkullens förskola, Jutabäckens förskola och Landbogårdens förskola.  Vi söker nu en barnskötare till Jutabäckens förskola som ligger i Hestra, två avdelningar med barn i åldrar 1-5 år. 

Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du delaktig i verksamhetsutveckling och undervisning på förskolan.  Tillsammans med övriga i arbetslaget arbetar du för att förhållningssätt och miljö på bästa sätt stimulerar och utmanar barnens utveckling och lägger grunden för deras livslånga lärande. Lärmiljöerna lägger vi stor vikt vid, då vi i vårt uppdrag har ansvar för att inspirera och utmana barnen beroende på deras intresse och behov. Pedagogisk dokumentation är en del i det systematiska kvalitetsarbetet som förskolan arbetar med i verktyget, V-klass.

Tillsammans utvecklar vi verksamheten utifrån rådande styrdokument och arbetar aktivt mot diskriminering. Vi har stort fokus på vårt förhållningssätt vilket i sin tur präglar lärmiljön. Vi arbetar målinriktat med barns språkutveckling och använder oss av pedagogisk dokumentation.

Tjänsten kan innebära att man gör del av tjänst på annan förskola inom området. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som med ditt engagemang vill vara med och utveckla inspirera, stödja och utveckla tillgängliga och tydliggörande lärmiljöer för barnen. Du är idérik och har lätt för att samarbeta, men kan också fatta beslut på egen hand, samt har fokus på barns utveckling, är flexibel och har ett positivt förhållningssätt.

Du bemöter barn, föräldrar, kollegor, chefer och andra kommuninvånare på ett professionellt och vänligt sätt. Din värdegrund ska grunda sig på allas lika värde och tydligt avspegla sig i arbetet med barnen. Vi ser ett respektfullt bemötande som en förutsättning för att utveckla mångfald, goda relationer och upprätthålla god kommunikation. Du bidrar till glädje och öppen dialog, är lojal med uppgiften och fattade beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du vara en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Villkor

Kom ihåg att ansöka hos polisen om utdrag från belastningsregistret.
Rekrytering sker löpande.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Barnskötare till Hestra-Öreryds förskoleområde

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen