forskolejobb.se

Grindstugans förskola

Är du barnskötare med några års erfarenhet av arbete på förskola? Vill du arbeta på en förskola som fokuserar på upptäckande, utforskande och hållbart lärande?
Välkommen med din ansökan!

Grindstugan – en hållbar förskola i en hållbar stadsdel.
Den 15 april 2019 öppnade Grindstugans förskola i Rosendal. När förskolan är i full drift kommer den att ha cirka 100 barn som delas upp i mindre grupper.
Grindstugan är en arkitektritad förskola som skiljer sig från mängden, då den byggts med miljö och hållbarhet i fokus. Det gäller alla delar från utformningen av lokalerna med mycket ljusinsläpp och giftfria material, till huset med sedumtak på och växter som ska ta hand om dagvattnet.
Vi har Kronparksskogen som närmsta granne och nära till Stadsskogen.
Förskolan har ett eget tillagningskök. Maten tillagas av en kock från Måltidsservice.

Här kan du läsa mer om Grindstugans förskola (https://grindstugansforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i barngrupp 1-3 år.
Som barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du samarbetar med övriga pedagoger så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten är du delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Vi erbjuder schemalagd tid för reflektion tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Du erbjuds även kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation och pedagogiskt utvecklingsarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete med barn. Har du några års erfarenhet av arbete på förskola ses det som meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Det är även meriterande om du har datorvana.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Per Forsberg, rektor, 018-727 72 60

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till Grindstugans förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Dela detta jobb