forskolejobb.se

förskolorna i Storvreta, Vattholma och Skyttorp

Är du utbildad barnskötare? Har du intresse av att arbeta med både småbarn och stora barn?
Vi ser fram emot din ansökan!

Förskolorna i Storvreta, Vattholma och Skyttorp arbetar i enlighet med skollag, läroplan och våra kommunala riktlinjer och vi arbetar också med Skolverkets moduler i läslyftet för att stärka det kollegiala lärandet och utvecklas pedagogiskt.
Vårt fokus ligger på att barnen ska få mötas, leka och vistas i en trygg miljö, där barn och vuxna har roligt och lär tillsammans. Förskolan är det första steget i det livslånga lärandet.

Ditt uppdrag
Alla i barngrupp förekommande arbetsuppgifter. Som barnskötare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal ge barnen en trygg omvårdnad och en rolig och lärorik vistelse på förskolan, i enlighet med arbetslagets ansvar i Läroplan för förskolan. Du ska vara delaktig i att skapa en välkomnande miljö som inbjuder till lek och lärande och du ska verka för en god arbetsmiljö på förskolan. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i grupp. Öppningar och stängningar av förskolan kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning eller kunskaper i pedagogisk dokumentation ses det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på förskola. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket, grundläggande IT-kunskaper och kännedom om förskolans läroplan.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Eriksson, rektor, 018-727 63 32
Annelie Bülow, rektor, 018-727 74 34

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till förskolorna i Storvreta, Vattholma och Skyttorp

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb