forskolejobb.se

logga

Barnskötare till Elmsta skola

Ort
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Barnskötare till Elmsta skola

Om tjänsten

Vi söker barnskötare till fritidshemmet på Elmsta skola. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar, en avdelning för de yngre fritidseleverna och en för de äldre fritidseleverna. Tjänsten är ett vikariet 60% till höstterminen, med möjlighet till förlängning. 

Arbetsbeskrivning

Du är i den här rollen en viktig pusselbit för skolans utvecklingen av fritidshemmet. I din roll har du ett nära samarbete med dina kollegor och ni arbetar varje dag för barnens bästa och för deras individuella utveckling. Du har daglig kontakt med vårdnadshavare på skolan och att skapa trygghet och relation med dem är en viktig del i ditt arbete.  Du ingår i ett arbetslag som tillsammans planerar och genomför det pedagogiska arbetet på vårat fritidshem. Det finns eventuellt en möjlighet att tjänten kan utökas i omfattning och då som stöd till lärare under klassrumsundervisning.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant pedagogisk utbildning och erfarenhet av liknade arbete är meriterande. Du ska ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt. Vi ser att du har lätt för att skapa goda relationer och upprätthålla ett gott samarbete med olika aktörer.  Just samarbete ser du som en viktig framgångsfaktor och du ska kunna ta ansvar för eget arbete. Eftersom du är en del i det pedagogiska arbetet behöver du ha god insikt i LGR 11 samt övriga relevanta styrdokument. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt mot både elever/ barn och föräldrar samt kunna möta eleverna utifrån deras förutsättningar. 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6. Här ligger skolorna nära natur och fin omgivning.

Anställningsform

Vikariat deltid 60% 

Tillträde datum 

  20 september 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-07

Sista ansökningsdag:

2021-09-20

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0176-71562

Bitr. rektor

Anna-Lena Järvelä, anna.jarvela@norrtalje.se, 0176-283392

Arbetslagsledare fritidshemmet

Ulla Lünning, ulla.lunning@norrtalje.se, 076-699035

Kommunal

Irene Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 0176-74676

Dela detta jobb

logga
Barnskötare till Elmsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret