forskolejobb.se

Björklinge skola

Har du erfarenhet av arbete på skola/fritids? Vill du ha ett utmanande arbete där du får chansen att utvecklas?
Välkommen med din ansökan!

Björklinge skola ligger med naturen inpå knuten 2 mil norr om Uppsala. Skolan är en F-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går drygt 460 elever på skolan. Skolan har en hälsoinriktning och arbetar mycket med IKT.

Här kan du läsa mer om Björklige skola (http://www.bjorklingeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Arbeta som barnskötare/resurs/fritidspersonal. Tillsamman med övrig personal i årskursen och i fritidshemsarbetslag planera, strukturera och bedriva undervisning för eleverna. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara utvecklingsbenägen och tycka om utmaningar. Du ska kunna skapa goda relationer till eleverna och se varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Har du dessutom erfarenhet av arbete med IKT ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund, rektor, 018-727 79 06
Karin Mann, biträdande rektor, 018-727 80 03
Anna Kristoffersson, biträdande rektor, 018-727 78 02

Facklig företrädare:
Kommunal, Åsa Johansson, 018-727 79 04

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till Björklinge skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb