forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Barnskötare till Ballongens förskola

Företag Tyresö kommun
Ort
Utgår

2022-11-28

Ansök nu

Barnskötare till Ballongens förskola

Vad vi gör och vill

Vår enhet Krusboda/Dalen består av två kommunala förskolor – Ballongen och Dalstugan.
Båda förskolorna har stora fina gårdar samt närhet till grönområden och goda kommunikationer. Enheten leds av rektor och en pedagogisk utvecklingsledare. Nu söker vi en barnskötare till Ballongen som vill bidra till att fortsätta utveckla vår enhet tillsammans med barn, kollegor och vårdnadshavare.

I Tyresö kommun har vi en gemensam vision och verksamhetsidé i våra kommunala förskolor. Vi satsar på en hållbar utbildning som skapar framtidstro och gör skillnad för våra yngsta samhällsmedborgare. Vi ser våra olikheter som en tillgång när vi bygger tillitsfulla relationer utifrån vår gemensamma värdegrund. Vi arbetar projekterande och utgår från barnens tankar, erfarenheter och intressen. Vi ser forskning och det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av utbildningen och undervisningen. Våra pedagoger utvecklas och utbildas genom lokala och centrala satsningar, allt för att skapa bättre förutsättningar för det pedagogiska ledarskapet.

Arbetet med vår vision och verksamhetsidé formar och karaktäriserar enhetens processer. Aktuella processer inom enheten är arbetet med våra lärmiljöer med ledord som – hållbarhet, normkreativitet, tillgänglighet och inkludering.

Vår enhet har precis gått in i ett forskningsprojekt – ”Hållbar förskola” tillsammans med IFOUS
(Innovation, forskning och utveckling i skola och förskola). Det är ett projekt som kommer att löpa över 3 år. Arbetet kommer att ske utifrån de tre dimensionerna social hållbarhet, ekologisk hållbarhet och ekonomisk hållbarhet.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som barnskötare hos oss innebär att organisera
och tillsammans med förskollärare driva utbildningen framåt med hjälp av systematiskt kvalitetsarbete som grund, samt bedriva projektarbete för lärande och utforskande tillsammans med barn och kollegor.

Du har tillsammans med dina kollegor ett ansvar för att skapa utmanande och kreativa miljöer och mötesplatser samt en verksamhet som möjliggör för ett livslångt lärande.

I ditt förhållningssätt faller det sig naturligt att se alla barn med goda ögon.

Vi arbetar kontinuerligt med vårt förhållningssätt och för att vara närvarande i våra
möten med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi vill att du är en god representant
för vårt område och delar med dig av dina kunskaper, ditt engagemang och delaktighet till dina kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som barnskötare.

Du är engagerad, professionell och initiativtagande. Det är av vikt att du har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga förskolans mål och värdegrund. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kommunikativ. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta samarbete och ett gott bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har höga ambitioner och en vilja att tillsammans med oss utveckla förskolan för barnens bästa.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 18 november 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor, Anna-Maria Bodén, anna-maria.boden@tyreso.se, 08-578 278 50

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Barnskötare till Ballongens förskola

Tyresö kommun