forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

BARNSKÖTARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN JUNGFRUSUND

Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-15

Ansök nu

BARNSKÖTARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN JUNGFRUSUND

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av nio förskolor och sex grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Lidköping, Mariehäll, Sigtuna, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund startade sin verksamhet i augusti 2018. Förskolan har fem avdelningar fördelade i rymliga lokaler med stora fönster och ljusa färger. Den är vackert belägen vid vattnet med både skog och natur nära inpå som lockar till både kortare och längre utflykter.

Vi söker en barnskötare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att driva verksamheten framåt. Vi på RWF Jungfrusund strävar högt och vill hålla god kvalitet genom hela utbildningen där förskolan och tiden hos oss ses som en viktig, grundläggande del i barnens fortsatta lärande. Vi har därför skapat ett arbetssätt som vi tror på med gemensamma ramar där målet är att skapa en likvärdig utbildning oavsett avdelning eller ålder. Vi vill att det ska vara lätt att vara barn hos oss, att det finns en röd tråd mellan avdelningarna. Att man ska känna igen sig i miljö och arbetssätt även om det sker en progression mellan åldrarna. Vi jobbar både med projekterande arbetssätt, samt utifrån ett arbetsschema med fasta fokusområden varje vecka där vi organiserar för, och erbjuder ett varierat lärande utifrån våra lokala styrdokument och målen i läroplanen.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att möta barnen individuellt och i grupp, som sprider en positiv atmosfär och skapar förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Vidare ser vi att du är en närvarande pedagog som kan utmana barnen genom lek och fantasi och har ett professionellt förhållningssätt med barnen i fokus. Vi söker dig som är glad, lösningsorienterad och flexibel. Som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt med stöd av förskollärare och arbetslag. Vid en eventuell intervju ser vi gärna att du kan ge exempel på dessa förmågor.

Som barnskötare hos oss innebär det också att du tillsammans med förskollärare och arbetslag arbetar målinriktat. Du är med och planerar, genomför och utvärderar verksamheten succesivt enligt gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare och kollegor. Det är meriterande om du är van att jobba med Tyra-appen eller liknande, van att reflektera kring processer, vara delaktig i verksamhetsplanering, uppföljning och utvärdering, samt hålla i samtal med vårdnadshavare.

Vi erbjuder dig:

  • Friskvårdsbidrag

  • Arbetskläder

  • Fyra planeringsdagar per år

  • 1 timme i veckan för egen planering

  • Pedagogiska måltider

  • En närvarande rektor

  • Förmånligt medlemskap på träningsanläggningar och gemensam hälsosatsning

Vi söker dig som vill jobba mellan 80-100%. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Blir du nyfiken och vill veta mer? Läs gärna mer på vår hemsida: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV i pdf-format. Senast den 154 december 2022 vill vi ha din ansökan, intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor om tjänsten, eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Rektor Elisabeth Nyhlén på e-post elisabeth.nyhlen @raoulwallenbergskolan.se eller på mobil 072 218 2168.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logo
BARNSKÖTARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN JUNGFRUSUND

Workspace Recruit