forskolejobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

ARBETSUPPGIFTER
Vi utlyser nu två barnskötartjänster där vi söker dig som vill utbilda dig till chaufför. Utbildningsförvaltningen står för kostnader i samband med utbildningen till busschaufför. Som chaufför kommer du till en början vara knuten till en specifik buss men kan också i framtiden vara en tillgänglig chaufför för övriga mobila förskolor i kommunen.
Som barnskötare ansvarar du, tillsammans med övrig personal, för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har via APL eller på annat sätt erfarenhet av att arbeta på förskola eller skola.

Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du ska vara minst 24 år, och vara svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige. Om du blir uttagen till provkörning, ska du ha gjort en läkarundersökning och ett godkänt syntest samt ha ett körkortstillstånd. Du behöver ha goda kunskaper i bilkörning, B-körkort i över 1 år, och kört prickfritt.

Innan tillsättning av tjänsterna kommer sökanden att erbjudas provkörning av buss.
Tillträde enligt överenskommelse efter genomförd, godkänd utbildning av busskörkort där utbildningen skall vara genomförd under max 1 års tid.

Vidare söker vi dig som arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du har en empatisk förmåga och kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Barnskötare med busskompetens

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb