forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare med barnets bästa i fokus

Ort
Utgår

2023-02-13

Ansök nu

Barnskötare med barnets bästa i fokus

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

I Norra Handens förskolor arbetar vi för att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus. I vårt arbete inspireras vi av Reggio Emilias pedagogiska filosofi

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och med erfarenhet av att arbeta i en verksamhet som är inspirerad av Reggio Emilias pedagogiska filosofi och där barnets bästa ska vara i fokus i alla ställningstaganden.

Vi ser att du som söker till oss kan och vågar utmana dig och dina kollegor i det projekterande arbetet tillsammans med barnen och att du ser möjligheter i att arbeta i gemensamma arbetslag på förskolan.

Du har fokus på uppdraget och är professionell i mötet med barn, familjer och kollegor. Tillsammans med ditt arbetslag använder du pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att synliggöra barnens lärprocesser och för att utmana dina egna, kollegors och barnens tankar och fortsatta lärprocesser.

Som pedagog hos oss är du en medforskande pedagog har ett projektinriktat förhållningssätt till ditt uppdrag där lärande och utforskande är i fokus. Barn har rätt att känna tilltro till sin egen förmåga och sin inneboende kreativitet. Barn har rätt att få uttrycka sig i en 100-språklighet genom olika estetiska sätt med alla sina sinnen i våra pedagogiska miljöer både ute och inne.

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället. Vi ser olikheter och kulturell mångfald som en tillgång bland barn, föräldrar och pedagoger.

Ditt uppdrag

Du är en del av arbetslaget som tillsammans ansvarar för det pedagogiska arbetet och miljön på hemvisten och arbetslaget. Du ska ha vara väl insatt i läroplanen för förskolan och ha förmåga att omvandla läroplanens mål till praktiska utmaningar som skapar meningsfullt lärande för barnen. Som barnskötare i Norra Handens förskolor har du alltid barnets bästa i fokus i ditt arbete samt tar en aktiv roll i att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor.

Dina kvalifikationer

För att kunna arbeta hos oss ska du:

 • ha barnskötarutbildning

 • är väl insatt i samt ha erfarenhet av att arbeta efter Reggio Emilias filosofi

 • ha erfarenhet och god vana av att arbeta i stora arbetslag

 • ha ett genuint intresse av att arbeta i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus

 • vara initiativrik

 • vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga

 • ha ett gott bemötande och förhållningssätt gentemot barn, kollegor och vårdnadshavare 

 • ha kännedom om Barnkonventionen

Vi erbjuder

 • en god introduktion i verksamhet och arbetssätt

 • pedagogiska nätverk

 • pedagogisk kompetensutveckling

 • pedagogisk handledning

 • friskvårdsbidrag 

 • arbetskläder

 • klämdagar

 • gratis gym i kommunhuset

Välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev, meritförteckning, referenser och löneanspråk. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/22

Kontakt: Malin Sandström
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-01-13

Sista ansökningsdag:
2023-02-13

Dela detta jobb

Barnskötare med barnets bästa i fokus

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen