forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Barnskötare/Järna förskoleområde

Ansök nu

Barnskötare/Järna förskoleområde

En dag på jobbet 
Du ska med stor ambition, nyfikenhet och glädje medverka till att utveckla förskolans verksamhet i samspel med kolleger och barn. Vi vill att du ser den pedagogiska miljön, leken och pedagogisk dokumentation som en viktig del i barns lärande. Du ska i samarbete med kolleger utveckla en god relation med barnens familjer/vårdnadshavare 
Som barnskötare har du ansvar för att aktivt delta i arbetet med att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med arbetslagen utifrån Reggio Emilias förhållningssätt och filosofi. Vårt systematiska kvalitetsarbete ligger till grund för vårt arbete där är du en viktig del i att vara med och utveckla verksamheten. 
I Järna förskoleområde har alla pedagoger en personlig iPad som verktyg för planering, dokumentation och reflektion. Vi erbjuder dig kompetensutveckling, friskvårdspeng samt utomhuskläder.  
Om du delar vår syn på verksamheten och är utbildad barnskötare är du välkommen att söka tjänst hos oss.   

Vem är du?  
Krav:  
Du har en gymnasieexamen från Barn- och fritidsprogrammet (2500 poäng) samt minst tre års dokumenterad erfarenhet från arbete i förskola. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Du har också dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete inom förskola. Vi vill att du har goda kunskaper om
- Reggio Emilias förhållningssätt till lärande och filosofi  
- Normkritiskt förhållningssätt  
- Språk och kunskapsutvecklande arbetssätt  
- Pedagogisk dokumentation  
- Processinriktat arbetssätt  

Meriterande: 
Kompletterande pedagogiska utbildningar inom utomhuspedagogik, estetiska ämnen som bild, dans, drama, musik, cirkus….
Personliga egenskaper:
Vi vill att du är en person som ser att reflektion och diskussion är en viktig del av vardagen för att vi ständigt skall befinna oss i utveckling. Olikheter är en styrka som vi värnar om. Du tar ditt ansvar över att skapa en kreativ arbetsplats och därigenom uppfyller kraven i våra styrdokument.

Välkommen till oss!  
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Barnskötare/Järna förskoleområde

Södertälje kommun – Utbildningskontoret