forskolejobb.se

Rosendalsskolan

Är du utbildad barnskötare med ett stort intresse för digitalisering? Vill du arbeta på en skola där vi hittar kreativa och innovativa lösningar både i skola och på fritidshemmet? Rosendalsskolan behöver utöka personalgruppen och ser fram emot din ansökan!
Välkommen till oss!

Rosendalsskola är under uppbyggnad och växer med en årskurs varje läsår. I år består skolan av fritidshem, en förskoleklass och en årskurs 1. Vi som arbetar på Rosendalsskola är sugna på att hitta kreativa och innovativa former för alla delar av verksamheten, samtidigt som vi vill ha kvar de delar som vi, av erfarenhet, vet fungerar väl.

Läs gärna mer om skolan här (https://rosendalskolanpolack.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Vi söker dig som har idéer om hur vi kan bygga upp en varierad fritidsverksamhet av allra högsta kvalitet utifrån styrdokumenten. I dina arbetsuppgifter ingår förutom att tjänstgöra i klass tillsammans med klasslärare även att enskilt arbeta med barn. Ditt uppdrag varierar utifrån elevernas behov och kan till exempel innebära att du stöttar en enskild elev eller att du har halvklass och delar gruppen med klassföreståndaren.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och med erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och av att kunna inkludera dataundervisning i mötet med eleverna. Du ska ha stora färdigheter inom Windows operativsystem Office 365 men även omfattande kunskaper inom Windows operativsystem. Du har god programmeringsvana men också stor kunskap inom datakunskap såsom hårdvara och mjukvara då du kommer att undervisa elev inom detta område. Det är även mycket fördelaktigt om du kan få eleverna att jobba i team runt digitaliseringen samt arbeta med hur detta kan tas in i undervisningen.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Din pedagogiska förmåga är utmärkt och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du samarbetar gärna och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du har alltid förmågan att fokusera på rätt saker i olika situationer med ett lugnt och samlat tillvägagångssätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jan Hagman, rektor, 018-727 64 77

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare/fritidshemsassistent

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-16

Ansök nu

Dela detta jobb