forskolejobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever. Skolan ligger i anslutning till Fruängens centrum med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen men även nyare bostadsområden.

Skolan består av sex byggnader vackert belägna runt en skolgård med tallar och stora lekytor. Klassrummen är moderna och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Interaktiva skrivtavlor finns i alla klassrum. Vi har skolbibliotek, god tillgång till läsplattor och bärbara datorer.

Skolans elevhälsoteam består av skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare samt speciallärare som representerar respektive arbetslag i elevhälsoteamet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två barnskötare för arbete i skolan i åk 1-3  under skoldagen och därefter på fritidshem. En av tjänsterna är som resursperson för barn i behov av särskilt stöd. Vi söker även en resursperson som s Du har tålamod och är en lugn och kreativ person och har god förmåga att möta och utmana eleverna i deras lärande och växande. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig utifrån olika förutsättningar.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller motsvarande.

Övrigt

Barnskötare fritidshem Fruängens skola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb