forskolejobb.se

Logga

Barnskötare Ekendals förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-04

Ansök nu

Barnskötare Ekendals förskola

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKENDALS FÖRSKOLA har åldersindelade grupper och fem avdelningar. Vår förskola arbetar med en demokratisk arena för barnen, där de får möjlighet att uttrycka sina tankar, idéer och hypoteser genom många språk. Vi inspireras av filosofin kring förskolorna i Reggio Emilia. Förskolan ligger centralt på Ekerö nära till både skog och kulturutbud. Tillsammans utgör förskolan en enhet med Ekendal och Ekuddens förskolor.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Vi söker dig, utbildad och engagerad barnskötare som dagligen vill göra spännande och lekfulla upptäcktsresor tillsammans med barn och kollegor. Du ska vara en nyfiken pedagog med barnfokus, som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. Du tar tillvara barns kompetenser och använder olika tillvägagångssätt i ditt arbete. Vi är i ständig utveckling vilket innebär att vi är öppna för innovativa idéer och därför söker vi dig som känner stor lust och glädje i att delta i förskolans utvecklingsarbete. Hos oss har alla pedagoger tillgång till en egen iPad i sitt arbete.
Vi har arbetsplatsträffar med fokus på pedagogiska diskussioner, avsatt tid för planering och reflektioner. Kommunen erbjuder olika nätverk för våra pedagoger, där det ständigt sker kompetensutveckling.
Känns detta spännande och är du sugen på att arbeta tillsammans med ett gäng drivna pedagoger, specialpedagog och pedagogiska handledare så sänd en ansökan till oss via länken.

Kvalifikationer
För att klara av uppdraget ska du: 

Vi söker en utbildad barnskötare som ser utmaningen i att skapa och utveckla läromiljöer som stimulerar och utmanar barnen. Du har god kännedom om styrdokumentet samt god förmåga att omsätta Lpfö i praktiken och reflektera över dokumentationen tillsammans med barn och kollegor. Du är målinriktad och har god förmåga att samarbeta. Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad pedagog, som vill vara med och utveckla verksamheten.

Tillträde: 2020-01-01
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Anna-Klara Essén

Förskolechef

0736604044

Kommunal Expedition

08-124 577 85

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare Ekendals förskola

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen