forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Barnskötare Algutsrums förskola

Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Barnskötare Algutsrums förskola

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vår kommun har under flera år satsat på en trygg och likvärdig skolgång för våra barn och elever. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. I samarbete med hemmen ska förskolan främja barnens utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande människor och samhällsmedborgare. Förskolan ska spegla de värden och rättigheter som uttrycks i barnkonventionen och utgår från barnets bästa. Vi vill att varje barn ska få en känsla för Ölands historia, natur och kultur och därmed stolthet över sin uppväxt.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker i denna annons barnskötare på Algutsrums förskola i Mörbylånga kommun. Som barnskötare är du delaktig i att utveckla och utforma den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag.
Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, lärorik och rolig miljö för barnen. Vi utgår från varje barns förmåga att utvecklas, där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer

Du som söker har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi förutsätter att du är ansvarstagande och har lätt att samarbeta. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

- Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
- Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika.
- Du har förmågan att utgå från varje barns behov.
- Du är en god förebild.
- Du kan samarbeta, skapa goda relationer, är flexibel och tydlig i din dialog med barnen, vårdnadshavare och dina kollegor.
- Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt förbättra verksamheten.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister
Vi ser fram mot din ansökan!
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: 2023-01-09 till och med 2023-07-07

Tidsbegränsad till: 2023-07-07

 

Referensnummer: C112360

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Barnskötare Algutsrums förskola

Mörbylånga kommun