forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare

Ansök nu

Barnskötare

Ref 1228-1228/2021

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKENDAL, EKUDDEN och EKEBYHOVS förskolor
Vi ligger centralt i Ekerö kommun och bildar tillsammans Ekarnas förskole enhet.
Våra förskolors undervisning bygger på en stark tro på demokrati och att barn föds intelligenta med många potentialer och stor lust och nyfikenhet att utforska sin omvärld.
Hos oss vill vi därför att alla och varje barn, utifrån sina förutsättningar, får möjligheter att skapa meningsfullhet i sin vardag och sina liv.
Vi inspireras av förhållningssätt som bygger på barns rätt till aktiv delaktighet och inflytande och där pedagoger möter barn och vuxna med lyhördhet, nyfikenhet, stöttning och utmaningar.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Vi söker dig, utbildad och engagerad barnskötare till våra förskolor som dagligen vill göra spännande och lekfulla upptäcktsresor tillsammans med barn och kollegor. I uppdraget ingår att organisera för lärande och utveckling genom att vara med och driva den dagliga undervisningen och planera för rutinsituationer samt utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. Du är en barnskötare som tar tillvara barns kompetenser och använder olika tillvägagångssätt i ditt arbete. Vi är i ständig utveckling vilket innebär att vi är öppna för innovativa idéer och därför söker vi dig som känner stor lust och glädje i att delta i förskolans utvecklingsarbete.

Känns detta spännande och är du sugen på att arbeta tillsammans med ett gäng drivna pedagoger, specialpedagog och pedagogiska handledare så sänd en ansökan till oss via länken. 


Kvalifikationer

För att du ska lyckas med uppdraget ska du: 

  • Ha god kännedom om styrdokumentet

  • God förmåga att omsätta Lpfö i praktiken och reflektera över dokumentationer tillsammans med barn och kollegor. 

Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer: 

  • Du är målinriktad och har god förmåga att samarbeta.

  • Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad pedagog, som vill vara med och utveckla verksamheten.

 
Tillträde: 2021-01-01
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Anna-Klara Essén

Rektor

073-660 40 44

Kommunal Expedition

08-124 577 85

Dela detta jobb

Barnskötare

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen