forskolejobb.se

Barnskötare

Företag Vindelns kommun
Ort
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Barnskötare

Som barnskötare har du ett viktigt arbete, där du skapar värde för barn och vuxna i din omgivning varje dag. Vi söker därför en barnskötare till Tvärålund för ett längre vikariat. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Tjänsten gäller ett vikariat i Tvärålund under större delen av 2020. Här arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag med barn i förskoleåldern. Till stöd finns två specialpedagoger som jobbar med förskolorna i Vindelns kommun. Vi arbetar medvetet med att begränsa barngruppernas storlek.

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, nyfiken och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du tillsammans med dina kollegor vill utveckla och driva verksamheten på förskolan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

DIN NYA ARBETSPLATS
Tvärålunds förskola, Gula villan, är inrymd i ett charmigt tvåvåningshur mitt i byn. Ett stenkast från förskolan ligger Tvärålunds skola med barn i förskoleklass till åk 5 samt fritidshem. Här finns även bibliotek som vi nyttjar. Vi har närhet till fin badplats med tillhörande lekpark samt bygdegård med gymnastiklokal, isbana och elljusspår som vi gärna besöker.

Vår målsättning är att barnen ska få goda möjligheter att leka, lära och ha roligt tillsammans. Barnens delaktighet är utgångspunkten för vår verksamhet liksom läroplanen. Ett ökat barninflytande ger också större intresse för de pedagogiska aktiviteterna.

KRAV
Barnskötarutbildning
Giltigt utdrag från belastingsregistret

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vikariat under 2020
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA
Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.

Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Dela detta jobb

Barnskötare

Vindelns kommun