forskolejobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är du barnskötare med erfarenhet av diabetes typ 1? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Förskolan Malmen ligger i centrala Falun i samma byggnad som Elsborgs familjecentral. Närheten till centrum gör att förskolan på ett enkelt sätt kan ta del av spännande platser såsom kulturhus, museum, bibliotek och parker. I Elsborg ligger förskolorna Malmen, Järnet och Glashyttan i nära anslutning till varandra vilket gör att vi kan samarbeta i många verksamhets- och utvecklingsfrågor.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en resurspedagog till ett barn med diabetes typ 1. Ditt huvudfokus kommer att vara att säkerställa att barnet får stöd och hjälp för att kunna fungera som vanligt i verksamheten. Ditt arbete som resurs innebär att följa barnet i alla situationer på förskolan samt ansvara för barnets allmäntillstånd, vilket innebär kontroll av blodsockernivå, insulindosering, kolhydraträkning och matintag.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med förskollärare och barnskötare som jobbar med barn i åldrarna 4-5 år och du kommer ha ett tätt samarbete med vårdnadshavare, specialpedagog och biträdande rektor. 

Tillräckliga kvalifikationer
- Utbildad barnskötare

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, ansvarsfull och tålmodig. Ditt barnfokus är tydligt och du samverkar med barn, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Det är meriterande om du har...

- Undersköterskekompetens samt kunskap och erfarenhet av diabetes typ 1.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 13 januari 2020. Under våren är ca 45% av tjänsten (tre dagar i veckan) resurs till barnet med diabetes medan övrig tid är vikariat för ordinarie personal på förskolan. Från hösten 2020 kommer hela tjänsten vara som resurs till barnet med diabetes.

Kopior och betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Biträdande rektor Marie-Louise Kaipe, 023 - 868 46

Fackliga företrädare

Kommunal, Åsa Hedlund, asa.hedlund@falun.se

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Barnskötare

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Dela detta jobb