forskolejobb.se

Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Barnskötare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov.

Välkommen till oss!
Bymarkens förskoleområde ligger med skogen inpå knutarna högst upp på höjderna i de västra delarna av Jönköping och består av fyra förskolor: Hisingsängen, Lerhagen, Vätterslund och Hisingstorp. Vårt förskoleområde är en arbetsplats där vi har roligt tillsammans, skrattar mycket och har intressanta diskussioner. Vi arbetar för en hög kvalitet och likvärdighet mellan våra förskolor, allt med fokus på barnens bästa.
Vår vision: Bymarkens förskolor ska vara en mötesplats som skapar lust att leka- lust att lära.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn,  personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här

Upplysningar
Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta
Lotta Fagerberg, förskolechef tel: 036-107610
Facklig företrädare för Kommunal nås via kommunens växel, tel: 036-105000

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Bymarkens förskoleområde
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100 %
Tillträdesdag 2020-01-01
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Referensnr 19-60-2699
Publicerad 2019-11-04

Dela detta jobb

Barnskötare

Jönköpings kommun