forskolejobb.se

Barnskötare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Barnskötare

PVFK32:2019:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Jungmannens förskola söker vi en

Barnskötare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns – att bidra till våra barns utveckling. Vi söker nu en barnskötare som vill komma och arbeta med våra 3-5 åringar.

Hos oss får du möjligheten att bli en del av en arbetsgrupp där vi arbetar tätt tillsammans, där alla känner alla och där det är nära till beslut. Tillsammans med dina kollegor erbjuds du både reflektionstid och planeringstid samt möjlighet till kunskapsdelning och kollegialt lärande.

Rollen som barnskötare innebär att du arbetar utifrån läroplanens målområden och är delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen tillsammans med barnen och övriga medarbetare. Du arbetar efter förskolans arbetsplan och samarbetar med de andra avdelningarna i ditt arbetslag.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller dig som har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har ett fokus på barnets bästa och är tydlig, och fungerar bra som en del i helheten. Du har förmågan att se möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt, och kan jobba både enskilt och i grupp. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av pedagogisk dokumentation och lärplattor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Jungmannens förskola är belägen i Gustavsbergs Lugnet med närhet till centrum, bussar, skog och ett idrottsfält. I dagsläget har vi 47 barn i åldrarna 1-5 år inskrivna på förskolan. Vi bedriver en verksamhet utifrån Läroplanen för förskolan (Lpfö 98) där omsorg, lärande och fostran på ett lust- och lekfullt sätt bildar en helhet. Vi jobbar även medvetet med miljömärkningen Grön Flagg och bedriver Knytte/Mulle verksamhet vilket är mycket uppskattat av barnen.

På förskolechefens enheter Jungmannens och Minimunkis förskolor finns en pedagogisk utvecklingsledare som stöttar pedagogerna i den pedagogiska verksamheten. Vi har även gemensamma möten med Minimunkis då det finns möjlighet till kunskapsdelning och kollegialt lärande mellan enheterna.

I Värmdö Kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett helårsvikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 27 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Wallin, förskolechef, tfn. 08-570 472 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Barnskötare

Värmdö kommun