forskolejobb.se

Logga

Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Barnskötare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLA bildar tillsammans med Stenhamra förskola en enhet med en gemensam förskolechef, en administratör och en pedagogisk utvecklingsledare. Drottningholm förskola betsår av tre avdelningar uppdelat på 1-2 åringar, 2-3 åringar och 4-5åringar. På förskolan arbetar barnskötare och förskollärare. Förskola ligger på Lovö med närhet till buss och skog. Förskolan har väl utvecklade miljöer med rikligt av material presenterat på ett inspirerande sätt.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig: 

En spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som är í ständig utveckling tillsammans med barnen. 

Digitala plattformen förskoleappen som är vårt dokumentations/kommunikationsverktyg. 

Arbetsplatsträffar med fokus på pedagogiska diskussioner. 

Reflektionstid med pedagogiska utvecklingsledare enskilt och i grupp. 

Tekniska hjälpmedel som t ex; Ipads, bärbara MAC datorer, datakanoner samt andra digitala verktyg som programmeringsrobotar (Bluebots samt Dash & Dot) och förstoringspuckar mm. 

Kvalifikationer

Är du den positiva nyfikna barnskötare vi söker?

Vi söker dig som: Är utbildad barnskötare, har förmåga att skapa, utveckla och upprätthålla läromiljöer som stimulerar och utmanar barnen. Du är väl förankrad i förskolans styrdokument och läroplanen (Lpfö 98/16) samt har en god förmåga att i samspela med ditt arbetslag så att uppdraget omsätts i praktiken. Du har mycket goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation tillsammans med barnen och kollegorna. Du har goda kunskaper och erfarenheter av att arbeta med tekniska hjälpmedel tillsammans med barnen och arbeta mot ökad måluppfyllelse. Är målinriktad och har god förmåga att samarbeta. Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad pedagog, som vill vara med och utveckla verksamheten

Tillträde: Snarast

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Carita Almqvist

Förskolechef

073-6604024

 

Pernilla Jansson

Facklig företrädare

072-1465018

 

Jenny Borgenport

 

070-167 06 33

 

Du ansöker senast 2019-03-31 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen