forskolejobb.se

Backluraskolan söker engagerad barnskötare F-3

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Backluraskolan söker engagerad barnskötare F-3

Arbetsplatsbeskrivning

Backluraskolan är en F-6 skola med ca 400 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område i Hässelby norra villastad. Här finns engagerade pedagoger och ett stort fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har eget tillagningskök och en inspirerande skolgård som inbjuder till lek och rörelse.

Vi söker dig som vill vara del av en lärande organisation med fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har fokus på förhållningssätt och arbetar sedan läsåret 18/19 med LIP (Lösningsinriktad pedagogik). Vi lägger stor vikt vid att få in mer rörelse i elevens hela dag. Vi deltar i ett tre-årigt samarbete med Synligt lärande/Challenging Learning. Målet med detta arbete är att synliggöra lärandet och att få eleven mer delaktig och förstå sitt eget lärande.

I en miljö där vi tillsammans tar ansvar skapar vi också en trygg miljö för våra elever, en trygghet som sedan är grunden för inlärning. Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Backluraskolan tillsammans med oss, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har kompetens och god förmåga att: skapa en trygg lärandemiljö, grundad på ömsesidig respekt och samarbete. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Du är engagerad och tar egna initiativ. Du är strukturerad och har lätt för att ta ansvar.

Ditt elevfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och är van att arbeta med digitala hjälpmedel.

Du motiveras av att skapa goda relationer och förtroendefulla samarbeten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser det som självklart att samarbeta med andra för att lyckas med ditt och skolans uppdrag.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare

Gärna några års erfarenhet att arbeta som barnskötare på en skola

Dela detta jobb

Backluraskolan söker engagerad barnskötare F-3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen