forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Förskolellärare

Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Förskolellärare

Om tjänsten

Till hösten söker vi en förskollärare till Bålbro förskola. Vi erbjuder en rolig, lärorik och trygg utbildning. Förskolan har nära till skog och grönområden och erbjuder rymliga lokaler och fin utemiljö. Vi är engagerade pedagoger som med våra olika talanger hjälps åt att skapa en rolig och lärorik tid på förskolan och till hösten gör vi om till lite mer åldersindelade grupper och nya arbetslag bildas. Vår undervisning sker inomhus och utomhus och våra lokaler är anpassade för lek och lärande. Barnen får därigenom möta olika utmaningar och möjligheter till att utforska i våra lärorika lekmiljöer som finns inomhus, på vår stora fina förskolegård samt skog och natur. 

Varje arbetslag består av förskollärare och barnskötare som tillsammans bildar en bra balans där allas kompetenser tas tillvara och håller en hög kvalité med fokus på barns utveckling och lärande. Vår målsättning är att ha två förskollärare per avdelning. Uppdraget som förskollärare och barnskötare ser olika ut. Pedagogers förhållningssätt till barnen är att inte ge färdiga lösningar utan tillsammans söka svar, skapa lärmiljöer och vara kreativa. Pedagogerna ska ge barnet värme och generositet utan att ställa villkor och kunna möta barnet i förhandling och dialog.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. På Bålbro förskola arbetar vi för att skapa en tillgänglig förskola för samtliga barn. Vi erbjuder en verksamhet där vi har ett barns perspektiv, där barnen kan utveckla sin identitet ihop med en delaktighet som ges på förskolan med andra barn och vuxna. Utifrån barnens intresse skapar vi gemensamt en utforskande miljö för utveckling och lärande. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. Till stöd i vårt dokumentationsarbete använder vi vår lärplattform Unikum. 

Barnen på vår förskola har rätt att mötas med respekt. De ska uppleva en trygg förskola där engagerade, medforskande och nyfikna pedagoger utmanar barnens tankar och funderingar. För att varje barn ska bli bekräftad, få känna sig betydelsefull, få göra sin röst hörd och kunna påverka sin vardag delas barngruppen upp i mindre grupper, både inne som ute. 

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och lärarlegitimation. Studerande till förskollärare kan få anställning enligt skollagen sista terminen i väntan på examen och legitimationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Det är meriterande att ha kunskaper inom etiska ämnen, digitala verktyg, projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område. Du är bra på att formulera dig i tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

Bålbro förskola ingår i Rimbo västra förskoleområde där även Västertorp förskola, Håsta förskola, Närtuna förskola och Rånäs förskola ingår.  Förskolan har tre åldersindelade avdelningar. Det går ca 70 barn på förskolan och vi är fjorton pedagoger. Förskolan har tillagningskök. 

Vi finns på Rånäsvägen 22 i Rimbo.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

 

Anställningsform

Heltid

Tillsvidareanställning

Tillträde datum 2022-08-01 eller efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-06-08

 

Sista ansökningsdag:

2022-07-08

 

Typ:

Pedagogiskt arbete

 

Tjänst:

Förskollärare

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

 

Ort:

Norrtälje

 

Omfattning:

Heltid

 

Kontaktpersoner

Kerstin Henriksson, kerstin.henriksson@norrtalje.se

Biträdande rektor

Louise Desell, lounise.desell@norrtalje.se, 0175-740 38

Förskollärare, ombud Lärarförbundet

Jennifer Holm, jennifer.holm@norrtalje.se, 0175-74031

 

 

Dela detta jobb

logga
Förskolellärare

Norrtälje kommun