forskolejobb.se

Välkommen med din ansökan till vår tjänst i Aneby kommun, en av Sveriges Topp 20 bästa skolresultatskommuner.

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant.

Aneby kommun erbjuder dig möjlighet att medverka i fortsatt utveckling i en av regionens mest framåtsträvande och utvecklingsinriktade förskole-/skolverksamheter. Genom ett nära samarbete ges möjlighet till ett utvecklande ledarskap tillsammans med övriga ledare inom Barn-och utbildningsavdelningen, bland annat på våra ständigt återkommande lärmöten varje vecka.

Efter hand som du blir bekväm med vårt sätt att arbeta med en Lärande organisation kan övergripande lärgruppsansvar tillkomma i din tjänst. Aneby kommun strävar efter att organisera sina förskolor/skolor på ett sätt som medför en arbetsledning från barn 12 månader i förskola till barn som är färdiga med årskurs 3 resp. 5. En unik möjlighet att följa barnens progressionslärande tillsammans med personal och vårdnadshavare.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att ingå i en ”Modellärande kommun” som baserar sitt lärande på såväl vetenskap som beprövad erfarenhet. Vårt pedagogiska arbete är organiserat i form av lärande organisation med lärgrupper i hela Barn-och utbildningsavdelningens verksamhet. Aneby i framkant är vårt motto och vår gemensamma pedagogiska idé lyder; Barn- och utbildningsavdelningen är en lärande organisation med en utmanande verksamhet där alla utvecklar sina förmågor.

Uppdraget som förskolechef/rektor innebär att vi skall verka för varje barns individuella utveckling av sina förmågor och leda verksamheten i detta syfte. Du har resultatansvar för ökad måluppfyllelse, ökad skolutveckling, systematiskt kvalitetsarbete, medarbetares utveckling samt ekonomi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med förskollärar-/lärarutbildning. Du innehar även körkort B. Ledningsuppdrag och naturligtvis rektorsutbildningen är meriterande. Om du vid anställningens början saknar rektorsutbildning kommer du som ovan beskrivs, ganska snart att påbörja den kompetensutvecklingen.

Egenskaper som god samarbetsförmåga, kreativitet och förmåga till helhetstänkande är nödvändiga i vår verksamhet. Personliga egenskaper alltid lika viktigt.

ÖVRIGT
För att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg offentliga jobb. Ansök direkt via länken i annonsen.

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Logga

Aneby kommun söker, Förskolechef/rektor till Barn- och utbildningsavdelning

Företag Aneby Kommun
Ort
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb