forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra!
Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola. Våra skolor och förskolor ligger med närhet till naturen men samtidigt inom pendlingsavstånd från Stockholm

Vi söker förskollärare, med stort intresse för förskoleutveckling, till vår resultatenhet Sjöängen/Strandparkens förskolor i Älta. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt uppdrag.

Arbetsplatserna:
Sjöängens och Strandparkens förskolor är belägna i ett bostadsområde med blandad bebyggelse. Naturens mångfald finns i vår närhet. Skog, vatten, berg, blommor och blader blir självklart en av våra inspirationskällor i vårt pedagogiska arbete. Vi söker två förskollärare till enheten, i dagsläget en på varje förskola.

Strandparkens och Sjöängens förskolor tar emot barn i åldrarna 1 – 5 år. På Strandparkens förskola har vi fem avdelningar; två 1-2 års avdelningar, två 3-4 års avdelningar och en fem års avdelning. På Sjöängens förskola har vi tre avdelningar; en 1-2 års avdelning och två 3-5 års avdelningar.

Vi arbetar projektinriktat med förskolans ämnesområden som språk, musik, rörelse, skapande, matematik, naturvetenskap och teknik. Vi utgår från barnens intresse och kompetens. Barns delaktighet och inflytande är av stor betydelse för oss på förskolan.

Arbetsuppgifter:
Vi är inne in en spännande utvecklingsfas där vi söker dig som med lust och engagemang vill påverka, driva, utveckla och förvalta det pedagogiska arbetet på förskolan i samråd med övriga kollegor och ledning. Vi har höga förväntningar på dig som pedagog, likväl som på oss själva. Vi arbetar utifrånförskolans läroplan med målsättningen att organisera så att varje förskoledag blir så bra som möjligt. Vår ambition är att hela tiden utveckla oss och bli bättre på det vi gör. Du arbetar heltid i barngrupp och är delaktig i viss ekonomisk planering av verksamheten

Kvalifikationer:
Behörig förskollärare. Du skall vara väl insatt i styrdokument för förskolan LpFö 98/10 och ha grundläggande kunskaper om It- pedagogiska verktyg.

Kvalifikationer som är meriterande:
Kompetenser som vi värdesätter inom Nacka kommun är initiativförmåga, omdöme, samarbetsförmåga samt vilja att bidra till verksamhetsförbättring. Du behöver vara flexibel, samarbetsvillig och lösningsinriktad. God förmåga att se helheten både gällande det pedagogiska och arbetsmiljön. Du har intresse av natur i det hållbara perspektivet.

Anställningsform:
Heltid.
Tillsvidare anställning. Semesteranställning.
Ev. provanställning kan tillämpas.

Lön:
Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde:
September/oktober 2014.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du förskolechef Lena Wittorf, 08 718 89 37.

Fackliga företrädare att kontakta
Facklig representant
Lärarförbundet Gunnar Thorsell, 08 718 88 47.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 140818. Vi tar endast emot ansökningar i vårt rekryteringssystem

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk
internt.

Varmt välkommen med din ansökan!

I Nacka bor drygt 94 300 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Märk din ansökan med Forskolejobb.se

Två drivande och engagerade förskollärare, Sjöängens och Strandparkens förskolor Nacka

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb