forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se 

Johannes Petri Skola ligger i natursköna Tollare i Saltsjö-Boo. Skolgården ligger inbäddad mellan byggnaderna, är anpassad efter naturen och inbjuder till aktiv lek.

I dag rymmer skoldelen  ca 600 elever från Förskoleklass till åk 9 och förskolan 120 barn i åldrarna 1-5 år.

Johannes Petri skola är en integrerad verksamhet. Förskolan består av fyra block, med lika många arbetslag. Förskolan ligger i ett fristående hus i anslutning till övriga skolan, en egen förskolegård samt skogen.

Vi arbetar med lärandet under hela dagen och skapar tillfällen till lärande inom läroplanens alla områden i vår grundverksamhet. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska dokumentation och hur vi ska använda oss av den för att förbättra alla delar i vår verksamhet. Till hösten kommer det satsas på kollegial kompetensutveckling för förskolans alla barnskötare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare, har förmåga och lust till eget lärande. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni utifrån läroplanen och inspirerar varandra till nya synsätt i kreativt samspel. Du brinner för barns lärande och vill vara med och skapa en pedagogisk lärmiljö, där du ser din roll som medforskare i barnens läroprocesser. Du vet att barn lär genom leken, där du som pedagog har ett viktigt uppdrag. Du har god förmåga att lyssna, har ett tillåtande förhållningssätt och en tilltro till barns förmågor samt ett intresse för IT och att arbeta med pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare eller motsvarande och har erfarenhet av arbetet. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder

- Kompetenta kolleger som har roligt tillsammans. 

- Fina lokaler och fantastisk närmiljö. 

- En tydlig struktur kring tid för reflektion och planering.

- Friskvård 2000 kr/år

- Arbetskläder 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning tillämpas.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.  

Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Kontaktpersoner

Lena Bergqvist

Rektor

+46704243538

Två barnskötare sökes till Johannes Petri skola i Nacka

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb