forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PerformIQ

PerformIQ – Personal med idrottens egenskaper

Personer med sport i blodet har en egen mentalitet. Att vinna är inte hela världen. Det är mycket viktigare än så. Har du det där suget efter att vara bäst, då är du lite som en bergsklättrare. Ju fler toppar du har nått, desto viktigare blir det att bestiga det allra högsta berget. Typ.

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Vare sig det är handboll, hockey, badminton eller balett. Vi sätter laget före jaget och ställer upp för varandra i vårt och torrt - det är det som bygger vår kärna 

Alla vi anlitar, från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå sina sportsliga mål. Elitnivå eller hobbybasis spelar mindre roll – vi ser till de egenskaper våra kandidater förvärvat genom sin idrott. Svett, slit och ändlösa timmar resulterar i kvalitéer som våra uppdragsgivare uppskattar. Det kan handla om att alltid komma i tid, vara motiverad varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

PerformIQ erbjuder bemanning och rekrytering inom alla branscher. Oavsett om det handlar om ett långsiktigt behov eller en temporär lösning så är du varmt välkommen att kontakta oss. Kanske har du själv en bakgrund inom idrott och funderar på att söka jobb? Ta chansen och hör av dig till oss. Kanske väntar dina nya kollegor här. Välkommen!

Bransch

Rekrytering- och bemanning

Anställda

45

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Hammarbybacken 31, 120 30

Missa inga jobb från PerformIQ

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor