forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 50 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en spännande och internationell prägel. 

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 3 500 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete.
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se 

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med andra pedagoger och försteläraren i fritidshemmet arbetar du med att utforma och utveckla verksamheten enligt författningarnas krav. Du ges goda förutsättningar att både planera och genomföra en verksamhet av hög kvalitet. Det kollegiala lärandet är stort och du ingår i en arbetsgrupp där alla utmaningar ses som och utgör grunden för att bli lite bättre varje dag. 

KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen lärare i fritidshem/fritidspedagog eller motsvarande är ett absolut krav. Du arbetar strukturerat för att skapa en lärmiiljö i och utanför skolan som både utmanar och skapar trygghet. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och är van vid/har kunskap om hur ett systematiskt kvalitetsarbete bedrivs för att skolan, fritidshemmet och eleverna skall utvecklas. 

ÖVRIGT
Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-08-08 .

Lön
Enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-06-02
Ange referens: 292/16

Kontaktpersoner
Liselott Svedjeland, Rektor 031 365 16 86

Catarina Axell, Förestelärare på fritidshemmet
catarina.axell@angered.goteborg.se

Fackliga kontaktpersoner
Terje Adkins, Lärarförbundet 031-701 53 90

Ulla Stålstedt Ghose, Lärarnas Riksförbund 031 365 24 79

Fritidspedagog/lärare i fritidshem Tretjärnsskolan i Angered

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb