forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra!
Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola. Våra skolor och förskolor ligger med närhet till naturen men samtidigt inom pendlingsavstånd från Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker entusiastiska pedagoger till Boo Gårds förskola. Du kommer tillsammans med andra förskollärare och pedagoger på avdelningen arbeta med att planera, genomföra och utvärdera verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

  • regelbundna pedagogiska diskussioner
  • kompetenshöjande utbildningar både internt och externt
  • planeringstid
  • arbetskläder
  • friskvårdsbidrag

Arbetsplatsbeskrivning

Boo Gårds förskola ligger i ett naturskönt område i nära anslutning till skog och hav i Saltsjö-Boo. Förskolan består av fem avdelningar och är belägen intill skolan i ett lugnt villaområde. I enheten ingår Boo Gårds skola. Totalt är vi 85 medarbetare som samarbetar för att uppnå vår vision: Jag utmanas och lär för framtiden. Vi växer och bygger nu en ny förskola med 8 avdelningar som vi flyttar in i under våren 2016.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet på lärande är en självklarhet. Du är en tydlig ledare som vill utveckla både verksamheten och dig själv. Du är intresserad av barns lärprocesser. Du är kunnig och trygg i din yrkesroll gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser att du är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god kännedom om de styrdokument som förskolan arbetar utifrån, såsom läroplanen.  
Du ska ha goda datakunskaper för att kunna hantera de system vi använder för kommunikation och dokumentation.

Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete i förskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Omfattning:  Heltid 

Tillträde:  Enligt överenskommelse, dock senast den 10 augusti.

Intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte kommer att behöva tas i anspråk av intern anställd.

Lön

Löneform:  Månadslön

Ansökan

Ansök senast den 2 april

Kontaktpersoner

Titti Janewret
Biträdande rektor/förskolechef
070-4318646

Tina Pettersson
Rektor/förskolechef                      
070-4318653       

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Förskollärare till Boo Gårds förskola

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb