forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra!
Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola. Våra skolor och förskolor ligger med närhet till naturen men samtidigt inom pendlingsavstånd från Stockholm

Björknäs förskolor

Björknäs förskolor består av tre förskolor, Björknäs förskola, Eklunda förskola och Herrgårns förskola. Vi har 45 duktiga medarbetare som skapar en kreativ och lärande miljö för våra ca 220 varje dag.

Vi arbetar projektinriktat och med modern teknik som pedagogiskt hjälpmedel. iPads i förskolan - pedagogen gör skillnad. Ett av våra hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet är Lotusdiagram och ett annat är Plus/delta-diagram som vi använder både på vuxennivå (pedagoger och föräldrar) och på barnnivå.

Vi har 60% förskollärare inom vår enhet.

Vi söker en förskollärare som är intesserad av modern teknik i förskolan och som vill ersätta den avdelningsansvariga förskollärare som går på föräldraledighet. Det är på en småbarnsavdelning som just nu arbetar med ett ankytningsprojekt.

Vi har stor kunskapsdelning inom enheten på våra två utbildningsdagar per år.

Kvalifikationer som krävs

Vi söker dig som är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation och gärna med några års erfarenhet.

Du ska vara väl insatt i styrdokument för förskolan LpFö 98/10. Du som brinner för förskoleutveckling och tycker att det är superkul att arbeta på förskolan så är du den vi söker.

Om du är nyfiken på att lära nytt och är positiv till modern teknik så kommer du till rätt plats. (Utbildning får du hos oss)

Kvalifikationer som är meriterande

Kompetenser som vi värdersätter inom Nacka kommun är initiativförmåga, omdöme, samarbetsförmåga samt vilja att bidra till verksamhetsförbättring.

Självklart vill vi ocskå som alla andra att du är postiv, glad och trevlig.

Anställningsform

Heltid, Tillsvidare anställning.

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde

7 januari 2015 eller efter överenskommelse

Kontaktpersoner

Elisabet Wahlström, förskolechef tel: 08-718 86 80

Lotta Ring, utvecklingsledare tel: 08-718 86 09

Fackliga företrädare att kontakta

Ewa Ekwall, Lärarförbundet tel: 08-718 89 73

Hur ansökan görs
Ansök senast den 141201 genom att klicka på ANSÖK längst ned i annonsen 

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Nacka bor drygt 94 300 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Märk din ansökan med ForskoleJobb.se

Förskollärare till Björknäs förskolor

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb