forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare/tidigarelärare till Granloholms skola.
Granloholms skola är en F-6 som är belägen ca 3 km från Sundsvalls centrum.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad förskollärare/tidigarelärare med behörighet för arbete i förskoleklass. Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och har höga förväntningar på dig själv och verksamheten. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor och har lätt för att se möjligheter i förändringar. Du är strukturerad och engagerad i det pedagogiska utvecklingsarbetet.

Du är väl förtrogen med en förskollärares uppdrag. Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna. En merit är att du har erfarenhet från arbete med flerspråkiga elever. Du ska tycka om att arbeta i team och arbeta med systematiskt kvalitetsarbete samt bidra med att erbjuda Sundsvalls kommuns barn Sveriges bästa skola 2021.

\"Här växer alla i sig själv och sitt lärande\"

Arbetstid/Varaktighet
Heltid 100%, tillsvidareanställning med undervisning i förskoleklass och på fritids med tillträde snarast. Intervjuer kan komma att ske före sista ansökningsdag.
Kontakta oss gärna för mer information-

Fackliga företrädare
Carina Pettersson, Lärarförbundet, tel nr 070-531 07 96

Övrigt:

Före anställning ska examensbevis/lärarlegitimation och giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.police.se.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Välkommen med din ansökan!

Förskollärare/tidigarelärare - Granloholms skola

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb