forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. 

Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! 

Södra Sommarstadens OB-förskola är belägen intill den härliga Pildammsparken och har närhet till det mesta av Malmös alla möjligheter. Förskolan har stora gröna gårdar som ger spännande, fantasifulla och utvecklande lekmöjligheter. Närheten till naturen ser vi som grund för vår pedagogik att väcka barns nyfikenhet och lust till lärande. Vår inriktning är utepedagogik och tematiskt arbetssätt med fokus på lek och fantasiskapande. Alla fyra avdelningarna på förskolan arbetar med reflektion för att skapa en pedagogisk samsyn. 

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer. 

Vi vill att du bidrar med nya tankar utifrån läroplanens intentioner och strävar efter att utveckla verksamheten tillsammans med de andra pedagogerna. I våra arbetslag är minst två tjänster förskollärare. Du kommer att få omväxlande arbetstider eftersom vi har öppet alla dagar 06.00-21.00 (22.00). Vi har dessutom flexavtal som gagnar både dig och verksamheten. Arbete i barngrupp 1-5 år. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Det är en merit att ha arbetat i förskolan. Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enligt Skollagen. 

För att lyckas i rollen som förskollärare tror vi att du är 
• Samarbetsvillig 
• Lyhörd 
• Engagerad 
• Nyfiken 
• Kreativ 

Vi erbjuder 
• Friskvårdsbidrag 
• Kompetensutveckling 

Och för dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en givande introduktionsperiod med mentor. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. 38,28/38,25

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2016-06-13
Referensnummer: 172-1458

Kontaktpersoner

  • Helene Sverremo
  • Förskolchef
  • 070-580 7351

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på 
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ 

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se

Logo

Förskollärare sökes till Södra Sommarstadens OB-förskola!

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb