forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Centralt i vår stadsdel Enskede-Årsta-Vantör finns en konsult-och stödgrupp som utgör ett stöd för förskoleenheterna. 
Vår stadsdel arbetar med jämställdhet, bemötande och en attraktiv arbetsplats som tre viktiga fokusområden. Stadsdelen erbjuder även gemensamma föreläsningar och fortbildningar för pedagogerna.
Förskoleenhet Årsta 2 består av fem förskolor runt Årsta Torg och Valla Torg; Lilla Dalen, Torget, Skogsbacken, Sandfjärden och Valla Förskola.
Kommunikationerna till Årsta är mycket goda. Du väljer mellan buss från Gullmarsplan, tvärbana till Valla Torg eller pendeltåg till Årstaberg. 

ARBETSUPPGIFTER
Årsta 2 erbjuder arbetsplatser där du får möjlighet att tillhöra en stor organisation, med många gemensamma aktiviteter. Varannat APT sker med hela enheten samlad, vilket leder till ett naturligt nätverkande mellan förskolorna, fortbildning och kollegialt kunskapsutbyte. Du ska i samverkan med ledningen och övriga pedagoger på förskolan driva det systematiska kvalitetsarbetet utifrån våra styrdokument, med stöd av enhetens \"Verktygslåda\" och Stockholms Stads Kvalitetsindikator.
Ytterligare stöd i det pedagogiska arbetet erbjuder vi i form av fortbildning genom våra nätverksträffar, levande verkstad, inspirationskvällar samt ett utvecklingsarbete kring hur IKT kan fördjupa det utforskande arbetssättet. Tillsammans utvecklar vi verksamheten i enhetens olika arbetsgrupper och mötesforum. Det finns även möjlighet för dig att hålla egen intern fortbildning om du är kunnig inom något speciellt område som kan bidra till utveckling av den pedagogiska verksamheten på våra förskolor. 

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är en glad, positiv och lösningsinriktad person som har lätt för att samarbeta. Ingen dag är den andra lik och det ställer krav på att tänka kreativt för att medverka till att den dagliga verksamheten utformas utifrån våra gemensamma mål. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation och följer barnens intressen i ett projektinriktat och utforskande arbetssätt. Du skall vara lyhörd och intresserad av att samverka med föräldrar, i olika forum.
Du får gärna ha förskollärarutbildning, men vi är även intresserade om du är utbildad barnskötare med några års erfarenhet av att arbeta i arbetslag på förskola. Vi vill att du har erfarenhet och intresse av att arbeta med yngre barn. Du får gärna ha förskollärarutbildning, men vi är även intresserade om du är utbildad barnskötare med några års erfarenhet av att arbeta i arbetslag på förskola, med yngre barn. 

ÖVRIGT
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Varaktighet, arbetstid 

Heltid. Dagtid. Heltid, enl. schema måndag till fredag. Vi har öppet kl. 6.30 - 18.00. Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-10-03 Senast 1601003, eller efter överenskommelse. Tillsvidare

Lön 

Månadslön

Ansökan

Ange referens: A44884

Kontaktpersoner

Yvonne Wahlquist, Förskolechef08 508 14 482

Camilla Nieminen, Biträdande förskolechef08 508 20 187

Fackliga kontaktpersoner

Anne Sulkanen anne.sulkanen@stockholm.se

Karin Modigh, Förskollärare 08912304

Förskollärare / Barnskötare med intressse för ett utforskande arbetssätt!

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb