forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Magnetica Education AB, förskolan Skogstorp Förskolan Skogstorp ligger belägen naturskönt i Fresta, Upplands Väsby, och ingår i Magnetica Education AB. Förskolans mål är att både inne- och utemiljön ska stimulera och inspirera till olika former av lek, lärande, skapande och kreativitet. Materialet ska vara rikt och varierande och finnas tillgängligt så att barnen kan göra egna val.

Skogstorp arbetar med ett övergripande tema över hela förskolan läsårsvis. Pedagogerna följer barnens egna intressen och tankar i temat genom pedagogisk dokumentation som verktyg och detta blir en grund för den vardagliga verksamheten. Pedagogerna använder sig av iPad, eller som vi säger, lärplatta som dokumentationsverktyg.

Lärplattan används också som ett komplement i verksamheten för barnen som främjar såväl leken som bildskapande, språkutveckling och samspel mellan barnen. Nu söker vi dig som är utbildad förskollärare och brinner för utveckling. Som förskollärare på förskolan Skogstorp och Magnetica Education AB vill vi att du: . Utvecklar och utformar förskolans verksamhet med fokus på det lärande och utforskande barnet.

Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som: . Är utbildad förskollärare. . Har lust att driva utvecklingsprojekt. . Vill leda och organisera arbetet så att en lärandemiljö skapas för både barn och kollegor som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete. . Har ett positivt förhållningssätt som präglas av att försöka förstå barns intentioner, önskningar och förmågor och som ser fördelen med barns olikheter. . Känner glädje och lust i att arbeta med barnen och deras läroprocesser. . Vill ta ansvar för att kommunicera förskolans mål och arbetssätt samt barns utveckling och lärande med vårdnadshavare.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillträde: snarast

Typ av anställning: Vanlig anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

Anställningstyp/arbetstider:

Löneform: Fast lön

Övriga villkor: Hos oss på förskolan Skogstorp och Magnetica Education AB får du bland annat: . Egen iPad/ lärplatta. Egen pedagogisk utvecklingstid.

ANSÖKAN
Löneform: Fast lön
AG referens: Förskollärare Skogstorp
Andra uppgifter: även mobiltelefon till kontaktperson Maria Björkman 0721-580051

KONTAKTPERSONER
Funktion: Rektor
Namn: Anneli Springe
Telefon: 073-5939151

Funktion: Verksamhetschef
Namn: Maria Björkman
Telefon: 08-51067760

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Snarast

Ersättning
Fast lön

Märk din ansökan med Forskolejobb.se

Logo

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb