forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker dig med stor ambition, nyfikenhet och glädje till att utveckla förskolans pedagogiska verksamhet i samspel med kolleger och barn. Vi vill att du ser den pedagogiska miljön, leken och utevistelsen som en viktig del i barns lärande och samspel. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av förskoleverksamhet. Avseende chefstjänsten är det meriterande om du tidigare har varit förskolechef.

Förskolan Roten drivs som ett föräldrakooperativ. Förskolan har två förskollärare och tre barnskötare fördelade på drygt 20 barn. Dessa är indelade i tre grupper. Verksamheten är alltså mycket småskalig och har hög personaltäthet. Arbetslagen samarbetar med varandra, bl.a. i förskolans projekt och i pedagogiska utvecklingsgrupper. Du som chef deltar också i barngruppen.

Roten är belägen på Surbrunnsgatan 40 i centrala Stockholm. Verksamheten bedrivs i en fristående byggnad på en lugn innergård. Förskolan har välplanerade lokaler, tillgång till en nyrenoverad gård och närhet till stadens parker. Vi erbjuder god och näringsriktig mat som lagas av vår kock samt arbetskläder i form av regn- och vinterkläder. Förskolan har dessutom en egen kolonilott vid Stora skuggan där barnen får möjlighet att odla grönsaker, m.m.

Alla som arbetar på förskolan har en gemensam syn på barn och lärande. Vår hemsida http://roten.nu ger en tydlig bild av förskolans verksamhet.

Vi ser fram emot att träffa dig och berätta mer om vår förskola. Vi kallar till intervju löpande.

Varaktighet, arbetstid
Heltid, tillsvidare

Tillsättning omgående för båda tjänsterna. 

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-02-12

Föräldrakooperativet Roten söker ny förskolechef samt ny förskollärare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb