forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. 

Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! 

Spinneriets förskola är en nyöppnad förskola med fyra avdelningar i ljusa och rymliga lokaler. Vår utemiljö består av en stor gård på taket och vi har dessutom nära till parker och bussar som lätt kan ta oss till det som hela vår stad erbjuder. På vår förskola finns även ett tillagningskök. 

Med barnens och vuxnas gemensamma lärande i fokus har vi på ett medvetet och systematiskt sätt utvecklat ett utforskande arbetssätt där vi regelbundet arbetar i mindre grupper på våra avdelningar. I år handlar utvecklingsarbetet om pedagogisk dokumentation, med hjälp av förste förskolläraren dokumenterar vi i \"slingan\" som är vårt gemensamma arbetsverktyg för pedagogisk dokumentation 

Vi söker nu två barnskötare som vill vara med och fortsätta utveckla Spinneriets till en plats som skapar glädje för både anställda och barn. Är du den vi söker? 

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är väl insatt i förskolans rutiner och kan skapa en positiv atmosfär. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Genom pedagogisk dokumentation utvecklar du verksamheten och dokumenterar det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med arbetslaget

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är insatt i läroplanen. 
• Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola. 
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. 

Vi söker dig som har en god förmåga att skapa bra relationer till såväl barn, föräldrar som kollegor. Hos oss får du vara idérik och våga prova nytt. Har du något specialområde du vill utveckla ser vi det som ett plus. 

Vi erbjuder 
• Friskvårdsbidrag 
• Kompetensutveckling 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt. 
Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2016-12-11
Referensnummer: 172-1821

Kontaktpersoner

  • Anne Tomelius
  • Förskolechef
  • 0708-72 21 85

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Logo

Barnskötare sökes till Spinneriets förskola

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb