forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på förskolan Ekbacken vill vi ge barnen en glädjefylld, stimulerande och utvecklande verksamhet med utmaningar som lockar till lärande och utveckling. Vi ger tid, stöd och uppmuntran till lek och aktiviteter i smågrupper där barnen får utforska, bearbeta och fungera i en trygg miljö. Förskolan ligger på bottenvåningen i ett bostadshus. Vi har fyra avdelningar som består av två småbarnsavdelning 1-3 och två 3-5 årsavdelningar. 

Vi arbetar kontinuerligt med Grön flagg miljöcertifiering. Genom samtal och pedagogisk dokumentation vill vi synliggöra barnens utveckling och lärande. Inom staden finns nätverksträffar för språk där varje förskola/enhet är representerad. På Ekbackens förskola har vi genom statligt bidrag fått möjlighet att arbeta med mindre barngrupper från hösten 2016.

Som barnskötare kommer du att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget i ett systematiskt kvalitetsarbete efter förskolans Läroplan.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha det kompetenta barnet i fokus, arbeta i projekt och med pedagogisk dokumentation. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation.

Vi vill att du är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet av arbete inom förskola. Som person är du positiv, kommunikativ, initiativrik och har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att utveckla verksamheten.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde hösten 2016 eller enligt överenskommelse. Ansök senast 2016-09-30. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

logo

Barnskötare Ekbackens förskola

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb